top of page

VORES KUNDER FINDES I HELE DANMARK

HVOR I LANDET TEGNER VI

Se hvor vi har tegnet for vores kunder

Vi tegner rundt i hele landet for vores kunder. Mange tegne projekter, kan laves over nettet i samarbejde med kundens opmålinger, hvor andre skal opmåles på stedet af vores arkitekt eller designeren - dog vil dette variere meget enkeltvis ud fra bygningens indretningsændringer osv..

En arkitekt til hele landet

De fleste arkitekter arbejder i dag online, og kan finde de fleste informationer via arkiver i kommunerne. Derfor er det heller ikke længere af den store betydning hvor i landet din arkitekt holder til. Nogle arkitekter foretrækker dog at komme ud til deres kunder, for at besigtige opgaven, og for at komme i direkte dialog med kunden. En moderne tegnestue arbejder med online programmer, som gør processen mere enkel og overskuelig for alle parter. Hos Din Bolig Arkitekt arbejder vi ud fra begge aspekter. Vi tager som oftest et opstartsmøde med vores kunder, hvor vi taler opgaven igennem, sparrer med hinanden, og vigtigst af alt, lytter til dine behov. Dette møde er uden beregning, dog tager vi kørselstakster efter staten, og betaling for bro eller færge, såfremt der er længere afstand. Se vores takster her. Dermed er vi som arkitektfirma ikke låst til kun at løse opgaver i vores nærområde.

HVAD SIGER VORES KUNDER

Lad os fortælle om nogle af vores opgaver.: En kunde kontaktede os, da han havde set et opslag på sociale medier, i hvilket vi fortalte om vores virksomhed. Kunden havde købt en grund ved den jyske vestkyst, og skulle have opført et sommerhus. Grunden var beliggenhed helt ud til vandet. Huset skulle opføres som et rigtigt strandhus, med en svævende altan. Efter en god dialog med kunden på telefon, blev vi enige om en pris, og vi gik i gang med opgaven. Opgaven var virkelig spændende, og gav plads til den kreative tilgang. Vores arkitekt måtte tænke ud af boksen, for at få projektet helt i hus. Huset er blevet opført, og vi har stadig til gode at komme forbi og se det endelige resultat. En anden kunde var endt i en kattepine med byggeansøgningen hos kommunen. I dette tilfælde er vi i Aalborg, og kunden havde opført en tilbygning som kommunen ikke havde godkendt ud fra det eksisterende tegne materiale. Vi fik tilsendt det materiale som kunden lå inde med, og startede med at tage et opfølgende møde via telefon opkald. Her viste det sig at sagen var noget mere omfattende end vi først havde antaget. Vi besluttede at gå i dialog med kommunen, for at fastlagt hvilke oplysninger der helt præcist manglede for at sagen var tilstrækkeligt belyst, og kunden kunne få sin byggetilladelse. Efter nogle ugers intens arbejde lykkedes det os at lande opgaven, og kunden fik sin byggetilladelse. Kunden kontaktede os efterfølgende for at få hjælp til flere opgaver. Som mange andre arkitektfirmaer, strækker vores portfolio af opgaver bredt. Vi tegner ikke kun nybyggeri, men laver også tegninger til tilbygninger, ombygninger og senest en komplet nyindretning af et hus på Sjælland. Vi følger vores kunder hele vejen igennem deres byggeprocess, eller i hvert fald så længe de ønsker at vi er med. De fleste der kaster sig ud i processen med at ansøge om byggetilladelse må i sidste ende erkende at opgaven er alt for omfattende, når man ikke har erfaringen med det.

Arkitekt og Marketing ansvarlige

HVEM ER DINBOLIGARKITEKT?
 

Din Bolig Arkitekt er startet med en drøm og et ønske om at tegne nytænkende og kreative boliger, med kundens ønsker i centrum.

Din Bolig Arkitekt hjælper dig med inspiration og tegninger, til indretning af din drømme bolig, plantegninger til f.eks nyt sommerhus, samt byggeansøgning og 3D visualisering af din bolig. ​Vi tegner huse hvor der bliver kræset for detaljerne, hvor vi har lyttet til kundens tanker omkring deres bolig, og hvor vi følger vores projekter helt til dørs. 

Læs mere om virksomheden 

bottom of page