top of page
København.jpg

Arkitekt til boliger, lejligheder, sommerhuse, udvidelser, renoveringer og tilbygninger.

Leder du efter en arkitekt i København, som kan hjælpe dig med dit boligprojekt?

Din Bolig Arkitekt er det perfekte valg for dig.

Vi er et professionelt arkitektfirma, der har specialiseret os i at skabe smukke og funktionelle designs til hovedsageligt private boliger. Uanset om du har brug for hjælp til et nyt boligdesign (skitseprojekt) eller blot har brug for nogen til at udarbejde dit myndighedsprojekt for et kommende projekt, vil vores erfarne arkitekt være i stand til at hjælpe dig.

Når du vælger din arkitekt i København, er det vigtigt at overveje flere faktorer såsom deres erfaring, stil og pris. Hos Din Bolig Arkitekt har vi dygtige og erfarne arkitekter, som kan varetage enhver type projekt. Vi varetager opgaver i København, og kommer gerne ud til et møde med dig.

Når du er klar til at starte dit myndighedsprojekt, er det en god idé at have en professionel arkitekt med på et myndighedsprojekt. Selvom du selv har nogle gode ideer, kan en arkitekt hjælpe dig med at forfine og forbedre dem. De vil også være i stand til at tilbyde værdifuld indsigt og forslag, der kan hjælpe med at få dit myndighedsprojekt til at forløbe mere glat.

 

Når du overvejer at renovere eller bygge, er det altid en god idé at have en arkitekt på dit team, og det kan ofte være en fordel at vælge en lokal arkitekt, som har erfaring med byggerier i København.

En arkitekt kan hjælpe dig med at 3D visualisere potentialet i dit rum og se ting, som du måske ikke har overvejet. De kan også hjælpe dig med at navigere i den ofte komplekse verden af byggekoder og zonebestemmelser, især når det kommer til forståelsen af lokalplaner og ansøgning til Københavns kommune om byggetilladelse.

Det er vigtigt, at en arkitekt kan give et kritisk udefrakommende perspektiv under designprocessen. De kan komme med nye ideer og hjælpe med at løse eventuelle uenigheder, der måtte opstå.

Og endelig er arkitekter ganske enkelt erfarne fagfolk, der kan være med til at gøre dit drømmehus til virkelighed. Med deres ekspertise inden for både design og konstruktion, vil de arbejde sammen med dig hvert trin på vejen for at sikre, at dit projekt bliver afsluttet til tiden.

Din Bolig Arkitekt tilbyder hjælp til renovering, udvidelse og energibesparende renoveringer. Arkitektrådgivning til boliger, lejligheder, sommerhuse, udvidelser, renoveringer og tilbygninger.

Vi har tilknyttet en ingeniør som laver de fleste former for beregninger, herunder også energi- og varmetabsberegninger.

Din Bolig Arkitekt er din arkitekt i København til skitseprojekt, myndighedsprojekt, design, renovering og 3D visualisering.

Krav til byggeansøgning samt retningslinjer for byggeri i København kan du læse mere om her.

Enkelt at komme i gang!

 1.  Start vores beregner

 2.  Indtast de informationer du ønsker for dit projekt

 3.  Udfyld dine kontakt informationer og indsend formularen 

 4.  Du har nu modtaget din pris i din mail.

Beregn din pris her
Håndværker snakker med kunde

Dine fordele!

 • Hurtig svar på din prisberegning

 • Vi kan hjælpe dig fra A-B med dit projekt

 • Vi har håndværker der er klar til at hjælpe dig

 • Du kan koncentrere dig om dit arbejde og familie

 • Projektet samlet ét sted giver mindre stress

 • Bedre pris på dit byggeprojekt

 • Byggestyring og kvalitet helt fra start

Book en aftale

Et godt samarbejde starter med en god dialog. Hos Din Bolig Arkitekt starter vi jeres projekt med et møde. Mødet kan foregår personligt eller online, alt efter jeres ønske som kunde.

Sammen skaber vi et overblik over jeres hus og de ideer, I har til ombygning.

 

​Et dialog møde er en god måde at få afklaret jeres ønsker og forventninger.

På mødet får vi afdækket:

​- Kvalificering af jeres ideer
- Skel, brand og sikkerhed
- Æstetik og funktionalitet
- Hvilke regler, der skal iagttages

bottom of page