top of page
brian-babb-XbwHrt87mQ0-unsplash.jpg

Din Bolig Arkitekt ApS

3D VISUALISERING
FRA DKK 2.500

Gælder for byggeri optil 300 kvm

3D visualisering

Din Bolig Arkitekt tilbyder at lave 3D Visualisering af dit byggeprojekt. Hvad enten dit projekt er nybyggeri, tilbygning, første sal, garage eller noget helt andet.
Du kan bruge 3D visualiseringen til at se dit drømmeprojekt inden det bliver bygget, eller blot til personlig brug som en hjælp i planlægningsfasen.

Bolig set fra indkørsel.jpg

Hvad er 3D visualisering

Når du skal bygge hus, er det vigtigt, at alle involverede i processen, er enige om, hvilket mål vi har, og hvad det endelige resultat skal være.

En 3D-visualisering af dit projekt sikrer, at alle forstår, hvordan det hele skal ende med at se ud, før vi begynder at arbejde med materialer eller energikilder. Og inden vi får sat det første spadestik.

Mange nye programmer til smartphones, tablets og PC tilbyder muligheden for at visualisere ud fra egne tegninger. Dog kan de ikke altid give dig et realistisk billede af hvordan dit projekt i virkeligheden kommer til at se ud.  

Med en 3D-visualisering er du i stand til at tage de bedste beslutninger vedrørende dit projekt. Er det for stort? Passer vinduesstørrelsen sammen med produktets/bygningens overordnede design? Passer valget af materialer og farver til omgivelserne?

Med en 3D-visualisering bliver selv de mindste detaljer bragt til live og giver en fordybende oplevelse, som du ikke kan få fra traditionelle skitsetegninger.

Alle 3D billederne hos Din Bolig Arkitekt bliver lavet professionelt, og du kan se eksempler på visualiseringen under vores projekter.

Vores designer sørger for at billedet bliver lavet, så der er taget hensyn til placeringen af dit byggeri, lysindfald, farve og materialevalg for at billedet bliver så realistisk som muligt.

Akritekt bolig set fra venstre fra haven_edited.jpg

Hvorfor er 3D visualisering vigtig? 

Den menneskelige hjerne er indstillet til bedre at forstå tegninger og illustrationer fremfor ord. Derfor betaler det sig, når du vælger at få illustreret dit projekt med en 3D-visualisering.

  • En 3D visualisering betyder, at du får en mere detaljeret og visuel overskuelig visning af din bolig eller tilbygning.

  • Du kan se dit fremtidige byggeprojekt eller dit renoveringsprojekt fra alle vinkler. Du får en klar fornemmelse af dimensioner, rummelighed og hvordan det integreres med omgivelserne.

  • Du kan bruge 3D visualiseringen til at se dit drømmeprojekt inden det bliver bygget, eller blot til personlig brug som en hjælp i planlægningsfasen.

  • 3D-visualisering er en fantastisk måde at fremvise boliger, der endnu ikke er bygget.

Hvad koster 3D visualisering?

Luksus villa har fået naturen ind i boligen.png

Din Bolig Arkitekt tilbyder at lave 3D Visualisering af din bolig eller tilbygning. 3D Visualiseringen indgår i vores udvidede skitsepakke, men derudover tilbyder vi at man kan tilkøbe flere billederne separat.

En myndighedspakke indeholder 1 stk. 3D billede, og forudsætter køb af pakken. 

 

Hvis du kun ønsker 3D visualiseringsbillederne kan de købes separat. Dette forudsætter, at vi har skitsetegninger af dit projekt, som er færdigtegnet.

Såfremt der skal laves tilretninger på skitsen, kontakter vi dig, så vi kan aftale en pris for projektet.

 

Det tager op til 5 arbejdsdage at få fremstillet 3D visualiserings billeder, og du modtager billederne digitalt på din email.

Pris eks 1. - 3 billeder

3D visualisering -  Ny førstesal

Kroner:  5.400,00 kr.  

Pris eks 2. - 5 billeder

3D visualisering -  Ny bolig

Kroner: 9.000,00 kr 

bottom of page