top of page
Arkitekt laver beregning af tilbud til kunde

Koncept10 arkitekt tegninger

Økonomisk fordel til dit tegne projekt

Velkommen til vores koncept10

Hvor du kan vælge tegninger og spare flere penge på dit projekt.


 Som kunde har du mulighed for at vælge 10 arkitekt tegninger til dit byggeprojekt, som giver dig en økonomisk besparelse i forhold til dit arkitekt projekt. Tilbuddet gælder kun ved køb af komplet arkitekt projekt hos os.

 

Uanset om du er en privatperson eller en virksomhed, kan du drage fordel af denne mulighed for at få professionelle og detaljerede tegninger til dit byggeprojekt. Vores ekspertise og opmærksomhed på detaljer vil sikre, at dine behov og ønsker bliver opfyldt.

Vælg 10 tegninger med økonomisk fordel

Pris eks 1.

Skitseprojekt -  Ny førstesal

Kroner: 17.915,00 kr.  

Pris eks 2.

Myndighedsprojekt -  Ny bolig

Kroner: 63.820,00 kr 

FAQ

 • Hvad er et skitseforslag?
  Skitseforslaget er et udkast til din byggeproces. Det er ikke en teknisk tegning, men derimod en mere kunstnerisk fremstilling af arkitektens idé eller vision for dit projekt. Skitseforslaget kan både være meget detaljeret og mere simple – oftest er der dog tale om en eller flere stregtegninger, der er farvelagt. På denne måde kan du få et indtryk af, hvordan dine drømmebolig vil se ud
 • Hvad koster et skitseprojekt?
  Skitsetegninger kan koste op til 60.000 kr. for et nyt enfamiliehus, og omkring 40.000 kr. til en skitse af en lejlighed eller sommerhus renovering. Disse priser er beregnet ud fra det anslåede antal timer, det ville tage at gennemføre projektet.
 • Hvad tager en arkitekt i timen?
  Prisen for en arkitekt kan variere meget, fra 800 kr. til 1.600 kr. en time. En arkitekt kan hjælpe dig med at tegne et hus, der vil tilpasse sig over tid, søge byggetilladelse på dine vegne og sørge for, at al dokumentation omkring dit projekt er i orden og lovlig.
 • Hvad koster vi pr time
  Vi fakturere 820 kr pr time, prisen er inkl moms.

*Ved tegne opgaver, se betingelser i ovenstående FAQ liste
​** Ved fremmøde hos kunde, se betingelser i ovenstående FAQ liste

bottom of page