top of page
Arkitekt laver beregning af tilbud til kunde

Prisberegner

Vejledende pris på dit bygge projekt

Tegn dit boligdesign med os og

få en pris som er skræddersyet til dig.
 
Vi har lavet en prisberegner, så du kan selv beregne hvad det koster at tegne din bolig med os. Du kan selv vælge om du vil have et budgetvenligt eller luksuriøst design – alt efter dine behov og ønsker. 
Når du har tegnet dit boligdesign med os, vil vi garantere dig den bedste service og kvalitet i branchen. Vi vil sørge for, at du bliver 100% tilfreds med resultatet – uanset om dit valg er budgetvenligt eller luksuriøst.
Indtast dine info i prisberegneren og modtag din pris i mailen.

Start din beregning her!

Pris eks 1.

Skitseprojekt -  Ny førstesal

Kroner: 16.415,00 kr.  

Pris eks 2.

Myndighedsprojekt -  Ny bolig

Kroner: 47.815,00 kr 

FAQ

 • Hvad er et skitseforslag?
  Skitseforslaget er et udkast til din byggeproces. Det er ikke en teknisk tegning, men derimod en mere kunstnerisk fremstilling af arkitektens idé eller vision for dit projekt. Skitseforslaget kan både være meget detaljeret og mere simple – oftest er der dog tale om en eller flere stregtegninger, der er farvelagt. På denne måde kan du få et indtryk af, hvordan dine drømmebolig vil se ud
 • Hvad koster et skitseprojekt?
  Skitsetegninger kan koste op til 60.000 kr. for et nyt enfamiliehus, og omkring 40.000 kr. til en skitse af en lejlighed eller sommerhus renovering. Disse priser er beregnet ud fra det anslåede antal timer, det ville tage at gennemføre projektet.
 • Hvad tager en arkitekt i timen?
  Prisen for en arkitekt kan variere meget, fra 800 kr. til 1.600 kr. en time. En arkitekt kan hjælpe dig med at tegne et hus, der vil tilpasse sig over tid, søge byggetilladelse på dine vegne og sørge for, at al dokumentation omkring dit projekt er i orden og lovlig.
 • Hvad koster vi pr time
  Vi fakturere 820 kr pr time, prisen er inkl moms.

*Ved tegne opgaver, se betingelser i ovenstående FAQ liste
​** Ved fremmøde hos kunde, se betingelser i ovenstående FAQ liste

bottom of page