top of page
Hvad koster dit projekt hos en arkitekt når du skal bygge en bolig

Hvad koster dit projekt

Et byggeprojekt er et stort projekt, og man kan hurtigt miste overblikket.

Økonomien bag projektet skal være på plads, det gælder f.eks. totalentreprise, projektledelse og energirenovering, for at banken kan få et udførligt gennemarbejdet materiale, hvis du har brug for at optage lån til dit byggeri.

Ved nybyggeri kan du få lavet et komplet udbuds og tilbuds materiale til det videre forløb i din bygge proces.

Du skal bruge beregningerne til din bank, som udbuds materiale til håndværkere som ud fra materialet kan give dig en pris på hvad det kommer til at koste dig at bygge dit nye drømmehjem.

For mange kan processen med nybyggeri og at skulle gøre det hele selv, virke meget uoverskuelig. Derfor vælger mange også de store typehus firmaer til deres byggeprojekt. Men det behøver ikke at være så dyrt, og i sidste ende, er du mere med i processen og kommer til at stå tilbage med din nye drømmebolig, præcis som du ønsker det.

Kontakt Din Bolig Arkitekt for mere information om beregning af udbuds og tilbuds materiale til Nybyg, tilbygning eller ombygning.

Kontakt os her

Book en samtale

Et godt samarbejde starter med en god dialog. Hos Din Bolig Arkitekt starter vi jeres projekt med et møde. Mødet kan foregår personligt eller online, alt efter jeres ønske som kunde.

Sammen skaber vi et overblik over jeres hus og de ideer, I har til ombygning.

 

​Et dialog møde er en god måde at få afklaret jeres ønsker og forventninger.

På mødet får vi afdækket:

​- Kvalificering af jeres ideer
- Skel, brand og sikkerhed
- Æstetik og funktionalitet
- Hvilke regler, der skal iagttages

bottom of page