top of page
ålborg.jpg

ARKITEKT AALBORG
DESIGN | ARKITEKTUR | BYGGERI

Arkitekt til boliger, lejligheder, sommerhuse, udvidelser, renoveringer og tilbygninger.

Leder du efter en arkitekt i Aalborg, som kan hjælpe dig med dit boligprojekt?

Aalborg er måske den by i Danmark, hvor der sker mest. Ikke kun med hensyn til arkitektur, men også inden for kunst, teater, poesi og musik. Det bobler og koger i Aalborg, og der er gang i byggeriet.

 

Leder du efter en arkitekt, der forstår at skabe boliger, der tager højde for alle de forskellige aspekter af bylivet, skal du ikke lede længere end Din Bolig Arkitekt. Vi er en ung, innovativ virksomhed, der har specialiseret sig i at skabe unikke og beboelige rum i Aalborg og andre byer rundt omkring i Danmark. Vi laver alt indenfor skitseprojekt, myndighedsprojekt, design og renovering samt 3D visualiseringer.

 

Der er ikke to projekter, der er ens hos os, fordi vi mener, at hvert enkelt rum skal skræddersyes til vores kunders specifikke behov og ønsker.

Der er få steder i verden, der kan måle sig med Aalborgs arkitektur. Denne historiske by har været hjemsted for nogle af de mest indflydelsesrige arkitekter i verden, og dens bygninger afspejler en dyb påskønnelse af skønhed og håndværk.

Din bolig arkitekt kan hjælpe dig med at 3D visualisere potentialet i dit rum og se ting, som du måske ikke har overvejet. De kan også hjælpe dig med at navigere i den ofte komplekse verden af byggekoder og zonebestemmelser, især når det kommer til forståelsen af lokalplaner og ansøgning til Aalborg kommune om byggetilladelse.

Det er vigtigt, at en arkitekt kan give et kritisk udefrakommende perspektiv under designprocessen. De kan komme med nye ideer og hjælpe med at løse eventuelle uenigheder, der måtte opstå.

Og endelig er arkitekter ganske enkelt erfarne fagfolk, der kan være med til at gøre dit drømmehus til virkelighed. Med deres ekspertise inden for både design og konstruktion, vil de arbejde sammen med dig hvert trin på vejen for at sikre, at dit projekt bliver afsluttet til tiden.

 

New York Times rangerede Aalborg som et af "Places to go" i 2019, og det er let at se hvorfor. Byen er fyldt med fantastiske eksempler på arkitektur, fra middelalderborge til banebrydende modernistiske bygninger. Der er noget for enhver smag at beundre i Aalborg.

Hvis du leder efter et sted at udforske arkitekturens verden, er der ikke noget bedre sted end Aalborg. Din

 

Din Bolig Arkitekt tilbyder idéer til renovering, udvidelse og energibesparende renoveringer. Arkitektrådgivning til boliger, lejligheder, sommerhuse, udvidelser, renoveringer og tilbygninger.

Din Bolig Arkitekt er din arkitekt i Aalborg til skitseprojekt, myndighedsprojekt, design, renovering og 3D visualisering.

Krav til byggeansøgning samt retningslinjer for byggeri i Aalborg kommune kan du læse mere om her.

Enkelt at komme i gang!

 1.  Start vores beregner

 2.  Indtast de informationer du ønsker for dit projekt

 3.  Udfyld dine kontakt informationer og indsend formularen 

 4.  Du har nu modtaget din pris i din mail.

Beregn din pris her
Håndværker snakker med kunde

Dine fordele!

 • Hurtig svar på din prisberegning

 • Vi kan hjælpe dig fra A-B med dit projekt

 • Vi har håndværker der er klar til at hjælpe dig

 • Du kan koncentrere dig om dit arbejde og familie

 • Projektet samlet ét sted giver mindre stress

 • Bedre pris på dit byggeprojekt

 • Byggestyring og kvalitet helt fra start

Book en aftale

Et godt samarbejde starter med en god dialog. Hos Din Bolig Arkitekt starter vi jeres projekt med et møde. Mødet kan foregår personligt eller online, alt efter jeres ønske som kunde.

Sammen skaber vi et overblik over jeres hus og de ideer, I har til ombygning.

 

​Et dialog møde er en god måde at få afklaret jeres ønsker og forventninger.

På mødet får vi afdækket:

​- Kvalificering af jeres ideer
- Skel, brand og sikkerhed
- Æstetik og funktionalitet
- Hvilke regler, der skal iagttages

bottom of page