top of page
århus.jpg

ARKITEKT AARHUS
DESIGN | ARKITEKTUR | BYGGERI

Arkitekt til boliger, lejligheder, sommerhuse, udvidelser, renoveringer og tilbygninger.

Leder du efter en arkitekt i Aarhus, som kan hjælpe dig med dit boligprojekt?

Aarhus er en by, der forstår at bruge arkitektur til at skabe livskvalitet for sine beboere. Byen er et perfekt eksempel på blandingen af klassisk og moderne arkitektur, med bygninger af høj kvalitet, der giver plads til alle.

Din Bolig Arkitekt er et arkitektfirma, der har specialiseret sig i at tegne kvalitetsboliger til private boligejere. Vi mener, at alle fortjener at bo i et velindrettet hjem, og vores mål er at give vores kunder boliger, der både er smukke og funktionelle. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder når de skal have designet deres nye hjem med et skitseprojekt eller et myndighedsprojekt, for at sikre, at deres vision for deres hjem bliver til virkelighed. Kontakt Din Bolig Arkitekt, for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmehus. 

Århus er en by og et område i rivende udvikling. Der er mange uddannelses muligheder, som gør byen attraktiv for mange unge mennesker. Århus har fået opmærksomhed internationalt, og dermed skabt sig en position på verdenskortet.

En arkitekt kan hjælpe dig med at 3D visualisere potentialet i dit rum og se ting, som du måske ikke har overvejet. De kan også hjælpe dig med at navigere i den ofte komplekse verden af byggekoder og zonebestemmelser, især når det kommer til forståelsen af lokalplaner og ansøgning til Århus kommune om byggetilladelse.

Det er vigtigt, at en arkitekt kan give et kritisk udefrakommende perspektiv under designprocessen. De kan komme med nye ideer og hjælpe med at løse eventuelle uenigheder, der måtte opstå.

Og endelig er arkitekter ganske enkelt erfarne fagfolk, der kan være med til at gøre dit drømmehus til virkelighed. Med deres ekspertise inden for både design og konstruktion, vil de arbejde sammen med dig hvert trin på vejen for at sikre, at dit projekt bliver afsluttet til tiden.

Der er mange muligheder for at bygge nyt i områderne omkring Århus. Som arkitekt i Århus arbejder Din Bolig Arkitekt for at skabe de helt rigtige rammer for dit byggeprojekt.

Din Bolig Arkitekt tilbyder idéer til renovering, udvidelse og energibesparende renoveringer. Arkitektrådgivning til boliger, lejligheder, sommerhuse, udvidelser, renoveringer og tilbygninger.

Din Bolig Arkitekt er din arkitekt i Århus til skitseprojekt, myndighedsprojekt, design, renovering og 3D visualisering.

Krav til byggeansøgning samt retningslinjer for byggeri i Århus kan du læse mere om her.

Enkelt at komme i gang!

 1.  Start vores beregner

 2.  Indtast de informationer du ønsker for dit projekt

 3.  Udfyld dine kontakt informationer og indsend formularen 

 4.  Du har nu modtaget din pris i din mail.

Beregn din pris her
Håndværker snakker med kunde

Dine fordele!

 • Hurtig svar på din prisberegning

 • Vi kan hjælpe dig fra A-B med dit projekt

 • Vi har håndværker der er klar til at hjælpe dig

 • Du kan koncentrere dig om dit arbejde og familie

 • Projektet samlet ét sted giver mindre stress

 • Bedre pris på dit byggeprojekt

 • Byggestyring og kvalitet helt fra start

Book en aftale

Et godt samarbejde starter med en god dialog. Hos Din Bolig Arkitekt starter vi jeres projekt med et møde. Mødet kan foregår personligt eller online, alt efter jeres ønske som kunde.

Sammen skaber vi et overblik over jeres hus og de ideer, I har til ombygning.

 

​Et dialog møde er en god måde at få afklaret jeres ønsker og forventninger.

På mødet får vi afdækket:

​- Kvalificering af jeres ideer
- Skel, brand og sikkerhed
- Æstetik og funktionalitet
- Hvilke regler, der skal iagttages

bottom of page