top of page
roskilde.jpg

ARKITEKT ROSKILDE
DESIGN | ARKITEKTUR | BYGGERI

Arkitekt til boliger, lejligheder, sommerhuse, udvidelser, renoveringer og tilbygninger.

Leder du efter en arkitekt i Roskilde, som kan hjælpe dig med dit boligprojekt?

I hjertet af Danmark er Roskilde en by med mange kvaliteter både aktuelle og historiske. Byen har været kendt for at tage risici, når muligheden byder sig, men også bevare sine historiske vartegn for at være sikker på, at de aldrig forsvinder.

 

Den lange historie i dette område giver ikke kun anledning til moderne arkitektur, som du ser i dag i hele Europa; det sikrer også, at der altid vil være noget, der er værd at se på hvert hjørne.

 

Roskilde by skal ikke være et kaotisk rod, hvor dens egen identitet går tabt. Visionen for byen sigter mod at have balance mellem nyt og gammelt, udvikling uden ødelæggelse. Som arkitekt i Roskilde er det vores fornemste opgave netop at imødekomme byens vision, ved at skabe boliger der er designet med respekt og værdighed.

Når du er klar til at starte dit myndighedsprojekt, er det en god idé at have en professionel arkitekt med på et myndighedsprojekt. Selvom du selv har nogle gode ideer, kan en arkitekt hjælpe dig med at forfine og forbedre dem. De vil også være i stand til at tilbyde værdifuld indsigt og forslag, der kan hjælpe med at få dit myndighedsprojekt til at forløbe mere glat.

 

Når du overvejer at renovere eller bygge, er det altid en god idé at have en arkitekt på dit team, og det kan ofte være en fordel at vælge en lokal arkitekt, som har erfaring med byggerier i Roskilde.

En arkitekt kan hjælpe dig med at 3D visualisere potentialet i dit rum og se ting, som du måske ikke har overvejet. De kan også hjælpe dig med at navigere i den ofte komplekse verden af byggekoder og zonebestemmelser, især når det kommer til forståelsen af lokalplaner og ansøgning til Roskilde kommune om byggetilladelse.

Det er vigtigt, at en arkitekt kan give et kritisk udefrakommende perspektiv under designprocessen. De kan komme med nye ideer og hjælpe med at løse eventuelle uenigheder, der måtte opstå.

Og endelig er arkitekter ganske enkelt erfarne fagfolk, der kan være med til at gøre dit drømmehus til virkelighed. Med deres ekspertise inden for både design og konstruktion, vil de arbejde sammen med dig hvert trin på vejen for at sikre, at dit projekt bliver afsluttet til tiden.

 

Vælger du Din Bolig Arkitekt som din arkitekt i Roskilde, vil du få et design af din bolig, en renovering af dit hjem eller en tilbygning til dit eksisterende hus, som er helt unikt og tilpasset dine ønsker og behov. 

Med innovative løsninger og fokus på kvalitet er Din Bolig Arkitekt din go-to-partner inden for arkitektur i Roskilde!

Din Bolig Arkitekt er din arkitekt i Roskilde til skitseprojekt, myndighedsprojekt, design, renovering og 3D visualisering.

Enkelt at komme i gang!

 1.  Start vores beregner

 2.  Indtast de informationer du ønsker for dit projekt

 3.  Udfyld dine kontakt informationer og indsend formularen 

 4.  Du har nu modtaget din pris i din mail.

Beregn din pris her
Håndværker snakker med kunde

Dine fordele!

 • Hurtig svar på din prisberegning

 • Vi kan hjælpe dig fra A-B med dit projekt

 • Vi har håndværker der er klar til at hjælpe dig

 • Du kan koncentrere dig om dit arbejde og familie

 • Projektet samlet ét sted giver mindre stress

 • Bedre pris på dit byggeprojekt

 • Byggestyring og kvalitet helt fra start

Book en aftale

Et godt samarbejde starter med en god dialog. Hos Din Bolig Arkitekt starter vi jeres projekt med et møde. Mødet kan foregår personligt eller online, alt efter jeres ønske som kunde.

Sammen skaber vi et overblik over jeres hus og de ideer, I har til ombygning.

 

​Et dialog møde er en god måde at få afklaret jeres ønsker og forventninger.

På mødet får vi afdækket:

​- Kvalificering af jeres ideer
- Skel, brand og sikkerhed
- Æstetik og funktionalitet
- Hvilke regler, der skal iagttages

bottom of page