top of page
køge.png

ARKITEKT KØGE
DESIGN | ARKITEKTUR | BYGGERI

Arkitekt til boliger, lejligheder, sommerhuse, udvidelser, renoveringer og tilbygninger.

Leder du efter en arkitekt i Køge, Greve og Solrød, som kan hjælpe dig med dit boligprojekt?

Køge er en by i rivende udvikling, og med denne udvikling følger også behovet for flere boliger. Som Arkitekt i Køge er Din Bolig Arkitekt med helt fremme.

 

Det centrale havn- og stationsområde i Køge er i øjeblikket ved at blive omdannet til en attraktiv, levende destination med masser af boliger - tæt på strande og grønne områder. Den historiske midtby vil også blive revitaliseret som et resultat af dette projekt

 

Der er lavet en plan, der sigter mod at omdanne tidligere industrigrunde i nærheden til beboelsesejendomme inklusive lejligheder eller huse. Køge by udvider og udvikler sig i disse år. Tusindvis af tilflyttere, bedre infrastruktur, nye attraktive boliger bidrager alle til udvidelsen og ændrer grænserne til gamle købsvaner i dette moderne bycenters DNA. Tilstrømningen fra tusinder har skabt et spændende miljø for beboere i Køge, der nyder at bo her nu mere end nogensinde før.

Når du er klar til at starte dit myndighedsprojekt, er det en god idé at have en professionel arkitekt med på et myndighedsprojekt. Selvom du selv har nogle gode ideer, kan en arkitekt hjælpe dig med at forfine og forbedre dem. De vil også være i stand til at tilbyde værdifuld indsigt og forslag, der kan hjælpe med at få dit myndighedsprojekt til at forløbe mere glat.

 

Når du overvejer at renovere eller bygge, er det altid en god idé at have en arkitekt på dit team, og det kan ofte være en fordel at vælge en lokal arkitekt, som har erfaring med byggerier i Køge.

En arkitekt kan hjælpe dig med at 3D visualisere potentialet i dit rum og se ting, som du måske ikke har overvejet. De kan også hjælpe dig med at navigere i den ofte komplekse verden af byggekoder og zonebestemmelser, især når det kommer til forståelsen af lokalplaner og ansøgning til Køge kommune om byggetilladelse.

Det er vigtigt, at en arkitekt kan give et kritisk udefrakommende perspektiv under designprocessen. De kan komme med nye ideer og hjælpe med at løse eventuelle uenigheder, der måtte opstå.

Og endelig er arkitekter ganske enkelt erfarne fagfolk, der kan være med til at gøre dit drømmehus til virkelighed. Med deres ekspertise inden for både design og konstruktion, vil de arbejde sammen med dig hvert trin på vejen for at sikre, at dit projekt bliver afsluttet til tiden.

 

Som arkitekt i Køge mærker vi interessen for at følge med udviklingen. Der bygges som aldrig før, og det ikke mindst takket være de mange nye arbejdspladser, som kommer i takt med udviklingen.

Din Bolig Arkitekt tilbyder hjælp til renovering, udvidelse og energibesparende renoveringer. Arkitektrådgivning til boliger, lejligheder, sommerhuse, udvidelser, renoveringer og tilbygninger.

Din Bolig Arkitekt er din arkitekt i Køge til skitseprojekt, myndighedsprojekt, design, renovering og 3D visualisering.

Enkelt at komme i gang!

 1.  Start vores beregner

 2.  Indtast de informationer du ønsker for dit projekt

 3.  Udfyld dine kontakt informationer og indsend formularen 

 4.  Du har nu modtaget din pris i din mail.

Beregn din pris her
Håndværker snakker med kunde

Dine fordele!

 • Hurtig svar på din prisberegning

 • Vi kan hjælpe dig fra A-B med dit projekt

 • Vi har håndværker der er klar til at hjælpe dig

 • Du kan koncentrere dig om dit arbejde og familie

 • Projektet samlet ét sted giver mindre stress

 • Bedre pris på dit byggeprojekt

 • Byggestyring og kvalitet helt fra start

Book en aftale

Et godt samarbejde starter med en god dialog. Hos Din Bolig Arkitekt starter vi jeres projekt med et møde. Mødet kan foregår personligt eller online, alt efter jeres ønske som kunde.

Sammen skaber vi et overblik over jeres hus og de ideer, I har til ombygning.

 

​Et dialog møde er en god måde at få afklaret jeres ønsker og forventninger.

På mødet får vi afdækket:

​- Kvalificering af jeres ideer
- Skel, brand og sikkerhed
- Æstetik og funktionalitet
- Hvilke regler, der skal iagttages

bottom of page