top of page
Lej en arkitekt til dine kunder

KOM IGANG FOR KUN
PRIS FRA 812,5,- PR TIME!

Pris er inkl moms.

Leder du efter en arkitekt du kan leje på timebasis, som kan hjælpe dig med dit boligprojekt?

Pris eks 2.

Myndighedsprojekt -  Ny bolig

Kroner: 37.815,00 kr 

10 gode grunde til at bruge en arkitekt

En arkitekt er et vigtigt element i ethvert boligprojekt. De kan hjælpe med at sikre, at byggeriet er lovligt, tjekke håndværkernes arbejde og komme med forslag til dit projekt. Arkitekter er også en god kilde til inspiration, når du planlægger om- eller nybyggeri. De har en dyb forståelse for rum, arkitektur og design, og kan derfor være med til at skabe unikke og funktionelle boliger.

Din Bolig Arkitekt kan hjælpe dig med alle aspekter af byggeriet, lige fra at sikre, at dit byggeri er opført korrekt efter tegninger og forskrifter, til at kontrollere et byggefirmas håndværk og kvalitet, og give forslag til dit projekt, når det er tid til at bygge eller renovere.

Når du leder efter en arkitekt, er det vigtigt at finde en, der kan klare opgaven - uanset om det er at tegne dit nye hus eller ombygge/renovere det, der allerede er bygget.

Her er ti måder, hvorpå en arkitekt kan hjælpe i alle byggeprojekter, uanset om du har brug for en tegning eller arkitekthjælp.

1. Kom godt i gang. Et idémøde kan hjælpe en arkitekt med at omsætte dine ideer i praksis ved at give arkitekten en chance for analyse og prioritering, beslutte hvilke arkitektoniske løsninger der ville fungere bedst i dit byggeprojekt. Et idémøde med vores arkitekt koster normalt 650 + moms (812,5) kroner og varer typisk 1 – 2 timer.

2. Fremtidssikre din bolig. En arkitekt kan hjælpe dig med, at du let kan omdanne dit hus, så du ikke behøver at bekymre dig om at tilføje ekstra værelser, når børn vokser op, eller hvis de flytter hjemmefra når de er blevet store nok.

3. Skitseprojekt. En arkitekt kan lave en plan for dig. Planen vil vise dig hvordan dit projekt kommer til at se ud, og hvad det koster – bare det grundlæggende. Omkostningerne til at tegne en udvidelse eller ombygning er typisk omkring 12.000-40.000 kroner, men det vil være afhængigt af kompleksiteten af dit projekt.

4. Myndighedsprojekt. Med et såkaldt "myndighedsprojekt" kan arkitekten søge om byggetilladelser og dokumenter, der beviser, at de er i overensstemmelse med gældende regler og færdigmelde byggeriet. Dermed kan du slippe for masse bøvl og papirarbejde. Et myndighedsprojekt vil koste op mod 20-60.000,- kroner inkl. moms, men ved at sammenhænge myndighedsprojekt med et skitseprojekt, bliver prisen ofte billigere for begge opgaver.

5. Dit projekt i udbud. Din arkitekt kan lave en detaljeret beskrivelse af dit projekt, herunder tegninger og beregninger. Prisen vil være omkring 40-120.000 kr. og prisen kan variere afhængigt af omfanget eller kompleksiteten af dit byggeprojekt.

Hos Din Bolig Arkitekt vil vores arkitekt levere højkvalitetsrapporter, der inkluderer alle nødvendige oplysninger om byggeprocesser samt materialer, der bruges i bebyggelse som dit, så de kan komme med innovative løsninger, der specifikt forbedrer bæredygtigheden i kundens byggeri og samtidig opfylde lovkrav.

6. Lej de bedste håndværkere. En arkitekt kan hjælpe dig med at finde gode og til tider billige fagfolk ved at gennemgå indkomne tilbud for at sikre, at du ikke får en stor merpris for noget uventet i dit projekts tidslinje eller budget. Dette er kendt som byggekontrakter, der koster omkring 5- 10.000,- kroner (inklusive moms)

7. Styr på håndværkerne. Arkitekten kan være konsulent eller byggesagsrådgiver, der holder møde og rapporterer om byggeriets fremskridt, mens håndværkerne arbejder. Dette sikrer, at der ikke begås fejl under byggeprocessen.

8. Fejl og mangler. Når et projekt er færdigt, skal det tjekkes, inden det nybyggede hus tages i brug. En arkitekt kan finde fejl og mangler ved udført arbejder, der skal rettes, uden at det koster dig ekstra. Også dette udføres af arkitekten som timelønsarbejde.

9. Bæredygtigt og miljøvenligt. Mange arkitekter er klar over, at når du renoverer, vil boligens energiforbrug falde, samt at din bolig vil opnå et bedre indendørsklima, fordi de er blevet bygget af sundere materialer, som dem der findes på vores planets overflade - træ frem for beton eller stål osv.

10. Gør din bolig mere værd. En bolig, der er designet af en arkitekt og sammensat på en helt særlig måde, både med tanker på design, Bæredygtigt og miljøvenligt, vil kunne øge din boligs værdi betydeligt. Det vil dermed blive nemmere at finde flere potentielle boligkøbere ved et eventuelt salg.

Beregn din leje her

Kontorplads til indlejet arkitekt

*Ved tegne opgaver, se betingelser i ovenstående FAQ liste
​** Ved fremmøde hos kunde, se betingelser i ovenstående FAQ liste

bottom of page