top of page
hjem nøgler

Byggeguide

En god start på dit byggeprojekt

SÅ MEGET MÅ I BYGGE?

Har du altid ønsket at bygge dit eget hus?

Din Bolig Arkitekt har lavet en guide til alle, der gerne vil bygge deres eget hjem. Vi har lavet 4 afsnit, som guider dig igennem alle muligheder og faser af byggeriet. Du vil være i stand til at planlægge og bygge drømmehuset - eller noget andet helt fantastisk!

Det kan godt være en udfordring at finde rundt i alle de forskellige muligheder, når man skal bygge sit eget hjem. Men med vores trin-for-trin instruktioner er det ikke svært! Vi hjælper dig gennem hele processen - fra idé til færdigbygget hus.

Træhus

GUIDE

AFSNIT 1 - HVAD MÅ I BYGGE​
Endelig kan du bygge dit drømmehjem uden alt besværet! Med "Hvad må i bygge" kan du finde ud af, hvad der er muligt og komme i gang med dit projekt uden at bruge en krone. Vi har alle de tips, du skal bruge for at komme i gang, så du endelig kan se det drømmehus blive til virkelighed.

AFSNIT 2 - ØKONOMISK OVERBLIK
Vi har lavet en liste over de mest relevante faktorer, som kan have betydning for prisen på dit byggeprojekt. Her kan du danne et økonomisk overblik over dit projekt

AFSNIT 3 - HVEM SKAL JEG VÆLGE?
Når du skal i gang med et byggeprojekt, kan det være svært at overskue hvem man skal hyre – vi vil her forsøge at give et bud på hvem der kommer ind over og deres rolle.

AFSNIT 4 - DESIGN DIN BOLIG

Om du er i overvejelsesfasen eller skal til at bygge, er det altid godt at have økonomisk overblik over, hvad et projekt kan ende med at koste.

Når du ved, hvad du kan og vil betale for dit projekt, Kan du nemmere træffe beslutninger om hvor du vil købe en grund, eller hvilken boligtype og hvilket design du vil bygge.

​Vores beregner kan hjælpe dig med et økonomisk overblik for dit projekt

bottom of page