top of page
Beregninger tilbydes kunder

VI SKABER MENINGSFYLDTE STEDER

KOM IGANG MED VORES PRISBEREGNER
PRISER FRA 12000,-!

DET FÅR DU MED I DIN BESTILLING:
2 gennemgange - 1 STK. 3D REALISTISK BILLEDE

Blå Print

INGENIØR
Læs mere her

Ingeniør beregningerne er vigtige for at du i sidste ende kan opnå din byggetilladelse til din tilbygning, nybyggeri eller ombygning hos din kommune.

Kravene til ingeniør beregninger afhænger af dit byggeprojekt. I henhold til BR18, bygningsreglementet, er der forskellige konstruktionsklasser. Det er derfor varierende fra projekt til projekt om en ingeniør beregning er nødvendig. f.eks. er et enfamilieshus indplaceret i konstruktionsklasse 1, hvor der som udgangspunkt ikke er krav til ingeniør beregning i henhold til BR18. Dog kan din kommune vælge at forlange en beregning for at kunne opnå en byggetilladelse.

Ejendomskontrakt med kuglepen og lommeregner

HVAD KOSTER DET?
Læs mere her

Et byggeprojekt er et stort projekt, og man kan hurtigt miste overblikket.

Økonomien bag projektet skal være på plads, det gælder f.eks. totalentreprise, projektledelse og energirenovering, for at banken kan få et udførligt gennemarbejdet materiale, hvis du har brug for at optage lån til dit byggeri.

Ved nybyggeri kan du få lavet et komplet udbuds og tilbuds materiale til det videre forløb i din bygge proces.

Teknikere på arbejdspladsen

BYGGESTYRING & TILSYN
Læs mere her

Når Din Bolig Arkitekt har fået godkendt din byggeansøgning hos din kommune og du har fået din byggetilladelse, er du klar til at sætte gang i dit byggeri som tilbygning, Nybyg eller ombygning. 

Byggestyring og byggetilsyn er 2 meget forskellige punkter når du skal opføre en tilbygning, ombygning eller et nybyggeri. Men ikke desto mindre meget vigtige punkter.  Når du benytter Byggestyring er der tale om en total pris for projektet fra start til slut. Et byggetilsyn vil typisk blive prissat pr. tilsyn der udføres på byggepladsen.

Energiberegning

ENERGIRAMMEBEREGNING
Læs mere her

Energiramme beregning og varmetabsberegning er et krav til nybyg, tilbygning eller ombygning i henhold til BR18 bygningsreglementet, og skal vedlægges en byggeansøgning til kommunen.

 

Energiramme beregning skal bruges til nybyggeri, og er den beregning som giver dit byggeri det påkrævede energimærke. Der skal i beregningen indregnes opvarmningsmetode/anlæg, ventilation, nedkøling og så fremdeles. Det er den samlede mængde energiforbrug som din kommune skal se en beregning for fro at du kan opnå din byggetilladelse.

Byggevirksomhed

UDFØRELSE
Læs mere her

Der findes rigtig mange byggevirksomheder når du skal til at vælge hvem der skal bygge din nye tilbygning, nybyggeri eller din ombygning. 

Mange entreprenører sælger sig på deres mangeårige erfaring. Men som kunde er du sat i en jungle af muligheder. Hvem skal du vælge? Er det prisen der er afgørende for dig? osv.

Hos Din Bolig Arkitekt har vi valgt at samarbejde med nøje udvalgte partnere indenfor forskellige faggrupper. Det betyder rent praktisk at du som kunde ikke skal gennemsøge hele markedet, men at vi håndterer dit byggeprojekt hele vejen igennem. 

Arkitekt og Marketings ansvarlige

HVEM ER DIN BOLIG ARKITEKT?
 

"Din Bolig Arkitekt" er startet med en drøm og et ønske om at tegne nytænkende og kreative boliger, med kundens 

ønsker i centrum.

Din Bolig Akitekt hjælper dig med inspiration og tegninger, til indretning af din drømme bolig, plantegninger til f.eks nyt sommerhus, samt byggeansøgning og 3D visualisering af din bolig. ​Vi tegner huse hvor der bliver kræset for detaljerne, hvor vi har lyttet til kundens tanker omkring deres bolig, og hvor vi følger vores projekter helt til dørs. 

Læs mere om virksomheden og vores profiler her.

bottom of page